Garantier

Vi är stolta över vårt arbete och förtroendet våra kunder har för oss. För att ge dig den trygghet du förtjänar erbjuder vi långvariga garantier på våra putsfasadrenoveringar. Hos DD Fasad AB sätter vi kunden i fokus, och vår övertygelse är att vårt arbete ska vara så pålitligt och varaktigt som möjligt.

Tio års garanti enligt konsumenttjänstlagen

När du väljer oss för din fasadrenovering, sätter vi alltid kundens intresse främst. Därför omfattar våra garantier en tioårig period enligt konsumenttjänstlagen. Detta ger dig en långsiktig trygghet och försäkrar att vi är ansvariga för vårt arbete under en betydande tidsperiod. Du kan luta dig tillbaka med förtroendet att vi tar ansvar för eventuella problem som kan uppstå efter renoveringen.

Inga delbetalningar – Betala först när arbetet är klart

Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. När du väljer att renovera din fasad med oss behöver du inte betala några delbetalningar i förväg. Istället, när vårt dedikerade team har slutfört fasadarbetet och hela arbetsplatsen är städad, får du din faktura för fasadrenoveringen. På så sätt säkerställer vi att du endast betalar för ett färdigt och godkänt arbete.

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera hållbara resultat som varar i många år framöver. Med våra omfattande garantier visar vi vårt åtagande att hålla dig som kund nöjd och trygg med din investering i vår fasadrenoveringstjänst.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om våra garantier och tjänster. Vi är redo att hjälpa dig med din fasadrenovering och se till att den blir en framgångsrik och hållbar investering för ditt hem eller fastighet.