Fasadputsning i Stockholm med expertis

Fasadputsen är själva hjärtat i ditt hus exteriör, och den spelar en avgörande roll i att ge ditt hem ett välskött och elegant utseende. Även om fasadputsen normalt sett är mycket underhållsvänlig kan den med tiden drabbas av sprickor och slitage. I sådana fall är det nödvändigt att putsa om fasaden för att återställa dess forna glans. På DD Fasad AB har vi omfattande erfarenhet av fasadputs och erbjuder våra tjänster för renoveringsprojekt i hela Stockholmsområdet.

Vad är egentligen fasadputs?

Fasadputs är inte en egen typ av material utan snarare ett ytbeläggningssystem som vanligtvis består av tre lager en blandning av kalk och cement. Det används för att täcka och skydda ytan på olika typer av huskonstruktioner, inklusive sten, betong, tegel och trä. Mängden kalk i putsen påverkar dess hårdhet, och olika klasser (A, B, C, E) används för att ange densitet och slagtålighet. Våra erfarna hantverkare vet hur man väljer rätt putsklassning för varje specifikt projekt.

Fasadrenovering med puts – en detaljerad process

Att renovera en putsad fasad är en noggrann och tekniskt krävande process. Innan vi påbörjar renoveringen, undersöker vi noggrant fasaden för att identifiera eventuella skador, från små sprickor till större defekter.

För att laga en putsad fasad måste vi först avlägsna all lös puts runt skadade områden och rengöra ytan. Därefter använder vi en putsblandning som matchar den befintliga putsens hållfasthet för att reparera skadorna. Det är av yttersta vikt att det nya putsbruket är likvärdigt med det befintliga för att undvika framtida problem som sprickbildning.

När lagningarna är klara, applicerar vi nytt ytskiktsmaterial som kan vara olika typer av puts, såsom stänkputs eller spritputs. När den nya putsen har torkat, målar vi fasaden, vilket ger den en fräsch och ren look.

Beställ din fasadrenovering med puts i Stockholm

Om du behöver en fasadputsning i Stockholm är vi det rätta företaget att kontakta. Vi kommer att ge din fasad nytt liv och samtidigt göra den mer motståndskraftig än tidigare. En korrekt utförd putsning gör fasaden praktiskt taget underhållsfri i 20-30 år, med undantag för sporadisk rengöring. Du kan lita på oss för att ta hand om din fastighet på bästa sätt.

Kostnadseffektiva metoder vid fasadputsning

På DD Fasad AB strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva metoder för våra kunder genom vår omfattande kunskap och erfarenhet. Vi använder enbart pålitliga material för att säkerställa att din fasadputs blir så bra som möjligt. Om du överväger tilläggsisolering av fasaden rekommenderar vi ofta detta samtidigt för att minska framtida energikostnader. Vi är så säkra på vårt arbete att vi erbjuder en 10-årsgaranti efter renoveringen, för både din och ditt hus bästa.

Pigga upp ditt hus med en professionell fasadputsning

En sliten och trött fasad ger inte bara ett dåligt intryck utan kan även leda till fuktinträngning och skador på huset. Om du äger ett flerfamiljshus kan det även påverka försäljning eller uthyrning negativt. Låt inte en tråkig fasad sätta käppar i hjulet för ditt vackra hem. Kontakta DD Fasad AB idag för att ge din fasad en nödvändig uppdatering!

Kontakta oss

För oss är varje kund viktig, och vi strävar efter att alltid hålla en öppen dialog med våra kunder för att leverera exakt vad de önskar. Vår kompetenta personal har lång erfarenhet och vi använder enbart material av högsta kvalitet i vårt arbete. En offert från oss är alltid kostnadsfri och förutsättningslös. Kontakta oss redan idag genom att fylla i vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig för att diskutera ditt projekt!